NAJLUĐA MESTA ZA POSLOVNE SASTANKE: Manastir, ambar i farma creva

Među nekim od neuobičajenijih lokacija prijavljenih u Srbiji su splav "Bahus", ambar i brod za prevoz ronilaca. U uobičajenija mesta za sastanke spadaju automobili i kafići

  • 2

Više od 26.000 učesnika iz 90 zemalja učestvovalo je u anketi kompanije "Regus" o najčudnijem mestu na kojem su imali poslovni sastanak, a među odgovorima su manastir, stari železnički tunel, obdanište i farma crva.

Neke od lokacija otkrivenih u anketi bile bi pogodnije za mesto radnje akcionog trilera, a druge pokazuju da ne postoji mesto koje poslovni ljudi smatraju nepogodnim za održavanje sastanka; u njih spadaju hangar za avione, podmornica, rudnik, pokvareni lift i stari brod za lov na škampe.

Među nekim od neuobičajenijih lokacija prijavljenih u Srbiji su splav "Bahus", ambar i brod za prevoz ronilaca. U uobičajenija mesta za sastanke spadaju automobili i kafići, a popularnost transportnih sredstava odražava međunarodnu prirodu poslovanja u današnje vreme.

Dobro je da su se na listi našle i plaže i plovni objekti, što pokazuje da poslovni sastanci nisu uvek naporni.

Iako pružaju mir i tišinu, malo je verovatno da će pećine uskoro postati hit mesta! Međutim, prijem za venčanje je sasvim druga priča.

(Telegraf.rs / Izvor: eKapija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA