INDONEZIJA: Otkaz za sve seksi sekretarice u upravi pokrajine

- Tretiraju ih bolje nego svoje supruge. Sa službenih putovanja im donose parfeme, dizajnersku obuću, odeću, torbice, a svojim ženama ništa. Tako više neće moći i neka ovo svi shvate kao moralnu sankcije - izjavio je guverner jedne pokrajne u Indoneziji

  • 3

Rusli Habibie, guverner pokrajine Gorontalo u Indoneziji, naredio je svim šefovima u upravi da odmah otpuste sekretarice koje su seksi zbog brojnih ljubavnih afera.

Posao će moći da zadrže jedino one starije, koje više nisu atraktivne, dok će ostale morati da zamene muškarci.

- Tretiraju ih bolje nego svoje supruge. Sa službenih putovanja im donose parfeme, dizajnersku obuću, odeću, torbice, a svojim ženama ništa. Tako više neće moći i neka ovo svi shvate kao moralnu sankcije - izjavio je Habibie.

Bez posla će tako ostati oko 50 sekretarica.

(Telegraf.rs / Izvor:

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • domaćica

    14. jul 2013 | 18:24

    Bravo za odluku!!! I ovaj moj se svalerise i stalno radi prekovremeno!!! A sekretarica mi izgleda kao iz pornica, kao zavrsila fakultet i zna Engleski kao da ja neznam. Gledam bar 4 filma na engleskom bez prevoda i sve razumem. Doduse neki jesu malo bezobrazni filmovi (prvi komsija svrati pa se smejemo golotinji i bezobrazluku)i ne pricaju puno ali su snimani na podneblju engleskog govornog podrucja, pise na kraju de end. E jadna li sam. Savet svim devojkama: neradite puno po kuci kao ja i nesvalerisite se sa prvim komšijom koji naidje.

  • LastHope

    14. jul 2013 | 19:06

    Pa kod nas su sekretarice kao iz porno filmova-a tek titule koje same sebi daju to valjda ide po ''znanju''!

  • Ћоми

    15. jul 2013 | 23:43

    Домаћице правићу ти ја друштво док ти муж ради!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA