Ovo je čovek sa najmanjim penisom (FOTO)

Nik Giloran, momak iz Kvinsa pobedio je na takmičenju za najmanji penis koje je održano u američkom Bruklinu, a uz titulu dobio je i novčanu nagradu u iznosu od 200 dolara.

  • 14

Mali, ali tehničar! Amerikanac Nik Giloran (27) poneo je neslavnu titulu vlasnika najmanjeg penisa na prvom takvom takmičenju koje je održano u Bruklinu. Uz titulu on je dobio i novčanu nagradu u iznosu od 200 dolara.

Kandidati su tokom izbora morali da s prodefiluju u nekoliko odevnih kombinacija  i odgovore na "teška" pitanja baš kao misice. Poslednji defile bio je u kupaćim gaćama, a nakon njega je Giloran odneo pobedu. U publici je bilo više od 100 ljudi, a momak koji inače živi u Kvinsu proglašen je pobednikom uz pesmu "Tiny Dancer" Eltona Džona.

- Radujem se što sam pobedio. Veličina penisa nije bitna za ono što je muškarac kao osoba, niti je bitan u vezi. Ponosan sam na svoj polni organ. Prijavio sam se na takmičenje kako bi napravio dobar šou za publiku. Čini mi se da je upalilo - izjavio je pobednik nesvakidašnjeg takmičenja u kojem je pored njaga učestvovalo još pet muškaraca. Neki od njih su zbog stida pokrili lice maskama.

Na pitanje kako će potrošiti nagradu pobednik Giloran, koji radi kao dostavljač, izjavio da će izvesti devojku koju je upoznao pre nekoliko dana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA