IZNAJMLJUJU KOŽU: Japanke nose reklame po telu (VIDEO)

Seksi Japanke nose mini-suknje, a reklame su im nacrtane na butinama. Hodajući bilbordi dnevno zarađuju 75 evra, a dva uslova koje svaka devojka mora da ispuni jeste da bude starija od 18 godina i ima najmanje 20 prijatelja na društvenim mrežama

  • 1

Svako mesto na zgodnom ženskom telu pravo je mesto za reklamu. Tom idejom verovatno su se vodili vodeći ljudi japanske marketinške agencije VIT koji su sproveli reklamnu kampanju u kojoj su, umesto bilborda ili sličnih oglasnih mesta, reklame plasirali na nogoma seksi Japanki.

Naime, devojke su obučene u mini-suknje, a reklame su im nacrtane privremenim tetovažama na butinama. Hodajući seksi bilbordi šetaju Tokijom i prava su atrakcija, pre svega za muški deo populacije u prestonici Zemlje izlazećeg sunca.

- To je apsolutno perfektno mesto za reklamu jer momcima upravo taj deo ženskog tela prvo upada u oči - kaže Hidenori Atsumi, vodeći čovek agencije VIT.

Koliko je popularan ovaj vid oglašavanja, pokazuje i veliko interesovanje devojaka za taj posao, to jest podatak da se već 3.000 Japanki prijavilo za ovu neobična kampanju. Posao je i dobro plaćen jer devojke za jedan dan dobijaju 75 evra.

Dva uslova  koja svaka devojka mora da ispuni jesu da svaka od njih ima najmanje 20 prijatelja na društvenim mrežama i da bude starija od 18 godina.

- Ne bih radila ovaj posao da je u pitanju neki drugi deo tela, na primer stomak - izjavila je Miho Matsumoto, jedna od šetajućih bilborda.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Hulk

    25. jul 2013 | 15:20

    Redakcijo, raspitajte se da li Japanke iznajmljuju i neke druge organe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA