Polio taksistu varikinom da ne plati račun

Amerikanac Oliver Dikens polio je vozača izbeljivačem po licu i ukrao mu tablet računar jer nije hteo da plati vožnju od periferije Čikaga do lokacije u centru grada

  • 1

Amerikanac Oliver Dikens (18) uhapšen je proteklog petka u Čikagu jer je polio taksistu izbeljivačem kako ne bi platio račun za vožnju od 175 dolara.

Dikens, koji je iz Karpentsvila, mesta na periferiji Čikaga, tražio je od taksiste da ga odveze do grada. Kada ga je taksista dovezao i hteo da naplati račun od 175 dolara, Dikens je odbio da mu da novac i polio ga je varikinom.

Tinejdžer je taksisti nakon toga ukrao tablet računar i pobegao iz vozila. Vozač je pretrpeo povrede po licu, ali ipak nije hospitalizovan.

Policija je vrlo brzo uhapsila Dikensa, protiv kojeg je podignuta optužnica zbog nanošenja telesnih povreda, uništavanje tuđe imovine i krađe. On je trenutno u pritvoru, a ukoliko želi da se brani sa slobode, moraće da plati 125.000 dolara, koliko mu je određena kaucija.

(Telegraf.rs / Izvor: huffingtonpost.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA