Otvoren prvi Tviter hotel na svetu (VIDEO)

Smešten u Magalufu na Majorci, "Solvejvhaus hotel" omogućava gostima da komuniciraju sa osobljem i drugim turistima putem tvitova

  • 0

Ako ste jedni od onih ljudi koji stalno tvituju čak i kada su na odmoru, možete da posetite prvi svetski tematski Tviter hotel u Magalufu, u Španiji.

Sve veći zahtevi potrošača, potreba za različitošću i povećanjem broja zavisnika društvenih mreža širom sveta inspirisali su "Melia Hotels Internešenel", vodeći lanac hotela u Španiji, da napravi prvi na svetu Tviter hotel. Smešten u Magalufu na Majorci, "Solvejvhaus hotel" omogućava gostima da komuniciraju sa osobljem i drugim turistima preko tekstunale poruke do 140 karaktera poznate kao tvit.

U srcu ovog socijalno-medijski-tematskog hotela je virtuelna zajednica kojoj se može pristupiti samo uz pomoću pametnih telefona, tableta ili kompjutera.

Nakon registracije na njihovom Tviter nalogu, gosti mogu da koriste haštag SocialWave da se povežu sa drugim turistima, četuju, dele fotografije, čak i da koketiraju slanjem virtualnih poljubaca. Postoje haštagovi za skoro sve, a dva uslužna radnika hotela su uvek tu da ispunjavaju zahteve gostiju preko Tvitera.

Svako slobodno mesto u "Sošalvejv hotelu" ohrabruje goste da se uloguju i dele fotografije. Hotel je omogućio gostima da osvoje nagradu sedmodnevnog boravka u hotelu pozivajući turiste da dele zabavne fotografije na Instagramu i Tviteru.

- Naša glavna klijentela su mladi i društveni ljudi, koji su uvek u potrazi za novim iskustvima i spremni su da ih podele na našoj virtualnoj zajednici. I mi smo im to omogućili- istakao je jedan od radnika hotela.

Pogledajte video:

( Telegraf.rs )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA