DNEVNIK O JEDNOM LOPOVU: Čovek joj je ukrao telefon, ona piše blog o njemu! (FOTO)

Nemici je ajfon ukraden na Ibici, a kada je otkrila da lopov nije isključio opciju za slanje fotografija na kompjuter, odlučila je da ismeva njega i njegov život

  • 9

Jedan on trenutno najčitanijih blogova na internetu jeste "Život stranca koji mi je ukrao telefon", a koji predstavlja avanture Hafida iz Dubaija, momka koji je na Ibici ukrao Ajfon jednoj Nemici.

Ona je iz osvete počela da vodi onlajn dnevnik o lopovu. U njemu redovno postavlja fotografije Hafida pošto je on na Ajfonu zaboravio (ili ne ume) da isključi servis Dropboks, aplikaciju koja omogućava da svaka snimljna fotografija bude vidljiva i na kompjuteru pravog vlasnika Ajfona. Njegovo ime saznala je jer se Hafid preko telofona ulogovao i na njen Fejsbuk profil.

Svoj blog ažurira kad god se Hafid uslika. U komentaru ispod slika ona Hafida ismejava, naziva kriminalcem, lopovom i homoseksualcem, i ističe da on sa svojim prijateljima voli da jede sa poda i iz đubreta.

Devojci, koja nije otkrila svoj identitet, telefon je ukraden tokom noćnog kupanja na Ibici.

- Kupali smo se na plaži. Stvari smo ostavili na stolici koja je bila na oko 10 metara od nas. Bili smo baš pijani, a on je iskoristio priliku i ukrao nam sve: pasoše, novac, telefone i kartice. Skrivao se u pesku i čekao svoju priliku - navela je Nemica u svom blogu.

- Četiri meseca kasnije na mom kompjuteru sam otvorila Dropboks folder i videla 15 novih fotografija - navela je Nemica koja je tada odlučila da sa celim svetom podeli fotografije momka koji joj je ukrao telefonu i vodi svojevrsnu hroniku o njegovom životu, navikama i prijateljima.

- Ovo je inspirativna priča o Hafidu iz Dubaija, budali koja mi je ukrala telefon. Zaboravio je da isključi opciju za slanje fotografija i zato ćemo uživati u intimnom pogledu na njegov život - napisala je Nemica i zatim počela sa objavljivanjem fotki.

Poslednji post na blogu datira od 06. avgusta, a ukoliko i vi želite da pratite sagu o Hafidu to možete pogledati ovde.

(Telegraf.rs / Izvor: lifeofastrangerwhostolemyphone)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • русија

    11. avgust 2013 | 23:00

    браво за немицу !!! Ови камилоје... су стварно одвратни , нападни, насртљиви, некултурни... права стока

  • milojka

    11. avgust 2013 | 23:31

    Koja KRALJICA :)

  • Nevena

    11. avgust 2013 | 23:54

    Curka, mozda je kupio telefon od nekog sanera, sto je vrlo moguce posto za 4 meseca ima samo 15 slika. Zao mi je sto nece dalje pratiti best

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA