Zaglavio ruku u čeljust mutant ribe (VIDEO)

Nepoznati ribar iz Rusije umalo je ostao bez ruke jer mu je taj ekstremitet bio u čeljustima morske nemani. Sudeći po izgledu, moguće je da se radilo o grdobini, a nije poznato kako je pecaroševa ruka uopšte završila u ustima ribe

  • 0

U Rusiji ribe love ribolovce. Sudeći po video-klipu koji je ovih dana postao pravi hit na Jutjubu, upravo se takva bizarna situacija i dogodila. Naime, nepoznati ribolovac muku je mučio da izvuče ruku iz čeljusti orgomne ribe koja svojim izgledom podseća na grdobinu.

Ribar i njegov kolega su gotovo tri minuta pokušavali da otvore čeljust morske spodobe. Koristili su i razna pomagala, metalnu cev, drvenu dasku i nož kako bi otvorili usta grdobine. Kroz kakvu je agoniju prolazio čovek najbolje se vidi po njegovom izrazu lica kada je napokon oslobodio ruku.

Komentari koji su ostavljeni ispod klipa na duhovit način "prozivaju" mučenog ribara. Pojedinci tvrde da je on ribu izvlačio iz mreže kada ga je ona ujela. S druge strane, pojedinci navode da je on ribu ulovio "ručno" odnosno načinom pecanja pri kojem ruka služi kao mamac. Ko god bio u pravu jedno je sigurno - ovom čoveku nije bilo svejedno.

Jedan od komentara je čak glasio: Ovaj čovek bi stvarno trebalo da prestane da peca u blizini Černobilja!

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA