DETE ĐAVO: Zapalio se iz čista mira, zbog retkog poremećaja!

Dete pati od retke bolesti koja se zove spontano ljudsko sagorevanje. Dečak je hospitalizovan, a pored njegovog kreveta stavljena je kofa sa vodom i aparat za gašenje požara

  • 24

Majka Rejesvari bila je presrećna kad je rodila zdravog dečaka, međutim, devet dana kasnije našla ga je u plamenu i počela da gasi vatru.

- Ljudi su mislili da sam namerno zapalila bebu - rekla je Rejesvari iz države Tamil Nadu, u Indiji.

Beba je preživela još tri slične nesreće posle čega je zajednica sela izopštila nju i njenu porodicu. Dečak Rahul, koji je star 3 meseca, nalazi se trenutno u bolnici za lečenje opekotina u Čenaju. Dečak pati od veoma retke bolesti koja se zove spontano ljudsko sagorevanje. U poslednjih 300 godina bilo je 200 takvih slučajeva.

Na intenzivnoj nezi odeljenja pedijatrije, gde je Rahul primljen, lekari su stavili kofu sa vodom i aparat za gašenje požara pored njegovog kreveta u slučaju opasnosti. Dečak se sada leči mašću za spoljašnje opekotine, a pregledao ga je i plastični hirurg.

Lekari su rekli da će roditelji biti obučeni da brinu o situacijama koje bi mogle da dovedu do ponovog plamena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA