GLADNI STE? Ova mašina proizvodi pomfrit za 90 sekundi (VIDEO)

Aparat napravi porciju pomfrita od 135 grama za minut i po. Uz pržene krompiriće kupac dobija kečap, majonez ili salatu, a cena jedne porcije iznosi 2,5 evra

  • 0

Brza hrana postala je još brža. Belgijska kompanija "Brejk tajm solušns" napravila je automat za pomfrit, koji isprži krompiriće za samo 90 sekundi.

Automat spolja liči na slične uređaje za prodaju kafa illi sokova. Dovoljno je ubaciti novac i i vaša porcija pomfrita biće gotova za minut i po. Cena porcije od 135 grama prženih krompirića iznosi 2,5 evra, a uz pomfrit kupac dobija kečap, majonez ili salatu. Krompir se u mašini prži na junećoj masti i zbog toga je jedinstven.

Iz belgijske kompanije kažu da su automat ispitivali u blizini jednog supermarketa u Briselu, a da su pomfrit mašine testirane i u Indiji i Rumuniji.

- Ako sve bude išlo prema našim planovima, nadamo se da će automati za pomfrit uskoro biti i u drugim zemljama Evrope - kaže jedan rukovodećih ljudi belgijske kompanije koji najavljuje da će uskoro na tržište izbaciti i automate koji prave krokete.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: Metro.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA