Žena slupala "lamborgini" vredan 250.000 evra! (FOTO)

Vlasnica preskupog lepotana u punoj brzini izgubila kontrolu i udarila u drvo, naočigled brojnih gostiju obližnjeg kafića. Srećom, sve prošlo bez težih povreda

  • 38

Mnogo puta osporavana teza da su žene loši vozači, ovih dana je potvrdila i za sada neimenovana vlasnica "lamborgini mursilaga LP640" iz Prištine, koja je u deliću sekunde ostala bez svog ljubimca.

Naime, iz do sada neutvrđenih okolnosti, ona se je sa svojim ljubimcem, naočigled brojnih prolaznika, "zakucala" u hrast u strogom centru Prištine, veoma blizu restorana u kome je u to vreme bilo stotinak ljudi. Prema podacima sajtova koji se bave prodajom ovakvih limuzina cena ovakvog lepotana je oko 250.000 evra.

Prema rečima očevidaca, pre kobne nesreće automobil se kretao velikom brzinom, neprestano ubrzavajući. U jednom trenutku, žena koja je vozila ovog lepotana, izgubila je kontrolu nad vozilom, prešla na trotoar i svom silinom  udarila u hrast.

Na njenu sreću, vazdušni jastuci su se otvorili, i ona je nakon udesa iz potpuno slupanog automobila izašla u šoku, nepovređena, i pobegla sa mesta nesreće.

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Bond

    24. avgust 2013 | 15:51

    Kupljen je od sverca Srpskih organa,da je bar i ona glavu skrljala

  • LaneBg

    24. avgust 2013 | 16:16

    Шта ви с...те, а да их нису можда поштеније зарадиле ове београдске курвештије, њих хиљаде, које возе кола од сто и кусур хиљада евра? Ова је шиптарка, олош од неког криминалца, али оваквих ми имамо пун град!

  • UPM

    24. avgust 2013 | 15:47

    Koga si ti ćero ubila za takav auto?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA