VELIČINA (NI)JE BITNA: Srpski prosek 14.87 cm! (VIDEO)

Interaktivna "Target Mapa" pruža mogućnost upoređivanja veličine penisa u svim zemljama, i po njoj najveće penise imaju muškarci u Kongu - 17.93 cm, najmanji Južnokorejci, i to 9.66 cm. Srpski muškarci u proseku imaju penis veličine 14.87 cm

  • 54

"Merenje" je nacionalni sport u mnogim zemljama. Ranije smo imali priliku da se "merimo" u evropskim granicama, a sada nam ova interaktivna mapa pruža mogućnost za poređenje na globalnom nivou.

Interaktivna "Target Mapa" pruža mogućnost da se uporede prosečne veličine penisa u (skoro) svim zemljama sveta.

Po ovoj mapi, najveće penise (u proseku) imaju muškarci u Kongu - 17.93 cm, dok najmanji imaju Južnokorejci i to 9.66 cm. Srpski muškarci u proseku imaju penis veličine 14.87  cm.

Dok istražujete ovu mapu i tražite podatke koji vas zanimaju, muzički predlog neka bude hit grupe Du Du A, sa albuma "Primitivni ples" iz 1983. godine, "Bugi Pored Reke Kongo"

I ako svi znaju za narodnu mudrost "veličina nije bitna", većina muškaraca i dalje smatra da veći polni organ garantuje i veće zadovoljstvo u seksu. Mišljenje žena o ovom pitanju varira od situacije i raspoloženja. Šta vi mislite o ovoj mapi i da li je veličina bitna ili ne, podelite sa nama u komentarima. Izvesni civilizacijski nivo vaših odgovora se očekuje i zahteva.

(Telegraf.rs / Izvor: B92)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Duck

    26. avgust 2013 | 23:05

    Meni zena kaze da malo njih u gradu ima veci od mene...

  • DexBiker

    26. avgust 2013 | 21:22

    vazno je znati kako ga koristiti

  • kiki

    26. avgust 2013 | 22:52

    Ja ,mislim da donekle velicina i jeste bitna,idealna velicina je od 10-18 cm...sve vise i sve manje od ovoga nije bas od koristi,ako imate izmedju 10cm i 18cm dobra tehnika i radi bato :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA