ŠKODA HOSTEL: Odsednite u kolima (VIDEO)

Hostel ima sve najosnovnije elemente da bi prenoćili u njemu, nalazi se u najlepšem parku u Moskvi, a sredstvo plaćanja su lajkovi, tvitovi i podeljene fotografije

  • 0

Proizvođači su odlučili da "škodu fabiju", zbog velikog kapaciteta za tu kategoriju vozila, pretvore u hostel sa dva kreveta, jastucima, besplatnim internetom i kupatilom. Smeštaj čak ima i prelep pogled, jer se nalazi u jednom od najlepših parkova u glavnom gradu Rusije.

Mladi ljudi tokom sezone kulturnih dešavanja dolaze u Moskvu, a "Škoda" je to videla kao priliku da pretvori vozilo u hostel koji će odgovarati zahtevima omladine. Tranformisali su "škodu fabiju", tako da na sajtovima za rezervaciju hostela možete da nađete ovaj moderni auto-hostel.

Kola imaju dva kreveta, posteljinu, pribor za higijenu, pokretno kupatilo, peškire i besplatan internet kako bi ste mogli da podelite vaše iskustvo sa prijateljima širom sveta.

U "Škoda" hostelu možete da spavate, jedete, čitate i što je najbolje, možete da vozite kola po gradu i idete gde poželite. Sredstvo plaćanja hostela su lajkovi, tvitovi i podeljene slike sa ovog nezaboravnog putovanja.

Trenutno je prebukiran, a gosti imaju samo reči hvale za čudo od hostela. Neki ga smatraju boljim izborom čak i od "Ric-Karlton" hotela.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA