MERCEDES UBIO HITLERA: Najkontroverznija reklama ikad! (VIDEO)

U reklami koju su snimili nemački studenti automobil čuvenog proizvođača gazi i ubija Adolfa Hitlera u periodu kada je on bio dečak. Na taj način sprečen je Drugi svetski rat i sačuvani su milioni života. Reklamu nije naručio Mercedes, a iz te kompanije najavljuju tužbu

  • 3

Studenti sa filmske akademije u nemačkom gradu Ludvigsburgu napravili su neslužbenu reklamu za Mercedes koja podigla prašinu i izazvala niz najrazličitijih reakcija širom sveta. Naime, u kontroverznoj reklami automobil renomiranog nemačkog proizvođača gazi Adolfa Hitlera i to u periodu kada je on bio dečak. Na taj način sprečen je Drugi svetski rat i sačuvani su milioni života.

Reklama pokazuje vožnju Mercedesa kroz idilično seoce Braunau, gde je Adolf Hitler odrastao. Automobil najpre uspeva da zakoči na vreme ispred dve devojčice koje se igraju na putu, ali u narednoj sceni, Mercedes ne koči i ubija malog Adolfa, koji se igrao balonom. Sledi komentar da Mercedesov sistem kočenja predviđa opasnost pre nego što se ona i dogodi.

Iako su i autori jasno pokazali da reklama nema nikakve veze sa auto-gigantom iz Štutgarta, to ih nije spaslo oštre reakcije čuvenog proizvođača automobila.

Iz kompanije su saopštili da sadržaj reklame smatraju "neprimerenim" i da će zbog toga preduzeti odgovarajuće pravne akcije.

Pogledajte video koji je izazvao puno kontroverzi:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Гага

    27. avgust 2013 | 16:33

    Камо среће да је стварно овако и било !

  • Nena

    27. avgust 2013 | 21:39

    Hahaha extra

  • TRJOVAN

    28. avgust 2013 | 02:08

    Ma kakvi, rata bi bilo sigurno, sa njim ili bez njega. Pa komunisti bi poceli kao i u rusiji, to je sve organizovano. Inace, dopada mi se reklama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA