NAVUČENA NA SILIKONE: Potrošila 15.000 dolara na implante za guzu (VIDEO)

Veneti Vonder umalo je umrla od mnogobrojnih injekcija koje je ubrizgala sebi ne bi li dobila obline kakve je oduvek želela. Ona danas savetuje devojke koje su prošle isto i upozorava ih na rizike

  • 6

Veneti Vonder (30) je potrošila 15.000 dolara na crnom tržištu za silikone i injekcije za povećanje zadnjice, a život je posvetila pomaganju drugima sa istom sudbinom.

Veneti kaže da je srećna što je živa, nakon što je postala zavisnik od nelegalnih silikona za povećanje dimenzije kukova i zadnjice. Ona je u jednoj televizijskoj emisiji davala savete Karmeli, koja je popunila zadnjicu sa dva litra nelegalnih tečnosti.

Veneti umalo nije umrla od mnogobrojnih injekcija i u televizijskoj emisiji je upozorila Karmelu o rizicima nelegalnih supstanci, dok je sestra Karmele preklinjala da se zaustavi zbog četvorogodišnjeg sina.

Karmela (23) iz Detroita priznaje da je ubrizgala 54 injekcije i planirala je još 36 da bi joj guza dobila savršeni izgled. Majka dvoje dece je počela sa korišćenjem silikona pre tri godine, jer je bila nezadovoljna svojom figurom. Nijednu injekciju joj nije ubrizgao plastični hirurg. Umesto toga kupila je silikone na crnom tržištu i potrošila hiljade dolara na nepoznate tečnosti.

U emisiji joj je plastični hirurg pokazao rendgenske snimke zadnjice i kukova, i upozorio da bi sledeća injekcija mogla da je ubije. Nakon što je videla fotografije, Karmela je odlučila da se bori sa zavisnošću i da prekine sa ilegalnim silikonima.

Pogledajte video-snimke:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA