Policajac lažirao smrt da bi dobio osiguranje i platio ćerki školovanje

Indijac je lažirao svoju smrt da bi platio ćerki studije. Ipak, njegov pokušaj prevare je raskrinkan, a ispostavilo se da je on nedavno i odlikovan zbog predanog policijskog rada

  • 1

Policajac iz Indije Radžit Sing Handal lažirao je svoju smrt kako bi njegova ćerka Sukmani Handal mogla da dobije stipendiju i završi studije. U prvi mah je njegova prevara i uspela jer je devojka vrlo brzo nakon što je odnela potvrdu na fakultet dobila stipendiju.

Međutim, kada su čelnici Univerziteta u Pandžabu podrobnije proučili dokument, razotkrili su prevaru. Ispostavilo se da je Radžit i te kako živ, a da je svoju smrt lažirao kako bi njegova ćerka mogla da završi fakultet. Pored toga, otkriveno je da je Radžit nedavno odlikovan i medaljom zbog odličnog obavljanja svog policijskog posla.

Nakon raskrinkavanja, Radžit je izjavio da je došlo do greške i da on nije kriv već da je administracija zakazala. Iako je pokušao da obmane fakultet, policajac Radžit neće ostati bez posla. Prema rečima njegovog šefa, on je odličan policajac koji nikada ranije nije imao mrlju u karijeri.

Epilog svega jeste da će on morati da plati školarinu za svoju ćerku, kojoj su nakon otkrivanja prevare ukinute sve privilegije.

(Telegraf.rs / Izvor: Telegraph.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA