NI DA MRDNE: Krokodil zarobio turistu na ostrvu

Mladić Rajan ostao je zarobljen na malom ostrvu Governor pune dve nedelje jer mu je gmizavac osujetio svaki pokušaj bekstva

  • 0

Turista na Novom Zelandu planirao je da provede nekoliko dana u istraživanju ostrva u svom kanuu, a ostao je na njemu dve nedelje jer ga je proganjao ogroman krokodil.

Malerozni turista je kampovao na zabačenom ostrvu Governor, pored zapadne obale Australije. U planiranoj avanturi sprečio ga je krokodil od 6 metara, zbog kojeg je ostao zarobljen u svom kampu, u nadi da je dovoljno udaljen od vode i da mu gmizavac ne može prići.

Turista Rajan kaže da bi se krokodil pojavio svaki put kada bi pokušao da napusti ostrvce kanuom. Prestravljen i očajan bio je zarobljen pune dve nedelje.

Spasao ga je lokalni meštanin Don Mekleod, koji je primetio svetlo baterije koje je dolazilo sa ostrva. Meštanin potvrđuje da se već susretao sa krokodilom koji je dužine njegovog broda i da je turistu zatekao uplašenog i izbezumljenog.

- Bio je šokiran i zahvalan što ga je neko pronašao - kaže Mekleod.

(Telegraf.rs / Izvor:mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA