TUGA: Izgladnela keruša sahranjuje 11 štenadi umrlih od gladi (VIDEO)

Vlasnik pasa ženki i štencima nije davao vodu i hranu, a nakon smrti kučića majka je morala sama da ih sahrani. Ovaj dirljivi čin video je komšija, koji je odmah pozvao policiju. Snage reda vlasnika su uhapsile i optužile ga za neverovatnu okrutnost nad životinjama

  • 8

Policija iz Memfisa potvrdila je da je Migel Martinez namerno izgladnjivao svoju ženku psa i dozvolio da 11 štenaca izdahne pored kuće, nakon čega ih je brižna majka sahranila.

Martinez je uhapšen i optužen za okrutnost prema životinjama, a vlasti su mu oduzele psa i smestili ga u azil za životinje.

Komšija je pozvao policiju nakon što je video kerušu koja sahranjuje mladunce. Nadležni su naveli da ženka nije imala pristup hrani i vodi, i da su joj se kosti videle.

Komšija, koji je želeo da ostane anoniman, izjavio je policiji da je pokušavao tri dana da nađe Martineza da bi pomogao kučićima i čak se ponudio da uzme pse. Rekao je da je pokušao da da psima hranu i vodu i da ih je namestio da bi mogli da piju mleko od majke, ali da je bila suviše mršava i da nije mogla da im pruži hranu.

Čovek je policiji pokazao mobilni telefon sa snimkom psa koji sahranjuje štence da bi potvrdio svoju priču.

Pogledajte video-snimak:

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA