JA SAM IDIOT: Pijan pretio policiji, mora da nosi natpis (VIDEO)

- Izvinjavam se što sam ovakav idiot. Izvinjavam se policajcu Sajmonu i svim drugim policajcima što sam bio idiot i što sam zvao 911 i pretio da ću da vas ubijem. Žao mi je i to se više neće ponoviti - piše u poruci koju Ričard Dameron mora da nosi oko vrata

  • 1

Amerikanac Ričard Dameron za kaznu što je pretio policajcima u Klivlendu mora, prema sudskoj odluci, da stoji ispred policijske stanice sa natpisom na kome piše da je idiot.

Sud je 58-godišnjem Dameronu naredio da stoji ispred lokalne policijske stanice sa znakom na kome je ispisano i njegovo izvinjenje.

- Izvinjavam se što sam ovakav idiot. Izvinjavam se policajcu Sajmonu i svim drugim policajcima što sam bio idiot i što sam zvao 911 i pretio da ću da vas ubijem. Žao mi je i to se više neće ponoviti - piše u poruci koju Dameron nosi okačenu oko vrata.

Dameron je svoju kaznu počeo da "služi" u ponedeljak, i po naredbi suda mora svakog dana po tri sata da stoji na natpisom ispred stanice do kraja sedmice, prenosi američka TV stanica Si-Bi-Es (CBS).

On kaže da mu je žao što se tako ponašao, ali da je bio pijan kad je to uradio i uputio je izvinjenje porodicama policajaca kojima je pretio.

Sudija u Klivlendu je već ranije dosudio ovakvu kaznu ženi koja je osuđena da u javnosti nosi natpis da je idiotkinja jer je vozikala školski autobus.

Pogledajte video-snimak:

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Bane

    4. septembar 2013 | 19:50

    Da mi imamo ovakve sudije, svi bismo nosili po neku tablu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA