SVA MOJA LICA: Postao poznat slikajući autoportret na Instagramu

Gospodin Gudgejm na Instagramu ima oko 33.000 pratilaca i oko 100 fotografija svog lica koje krase osmeh i brkovi, po kojima je postao popularan

  • 1

Beni Vinfild Junior je postao senzacija na internetu zbog svakodnevnog postavljanja fotografija autoportreta na društvenoj mreži Instagram.

Gospodin Gudgejm, kako mu je ime na Instagramu, ima stranicu sa oko 100 slika na kojima se on svakodnevno smeška i 33.000 pratilaca na ovoj društvenoj mreži. Osmeh je postao njegov zaštitni znak, kao i brčići koji dominiraju u bezličnoj pozadini fotografija.

Na internetu su se pojavile mnoge pretpostavke o njegovim razlozima postavljanja autoportreta. Da li je zaljubljen sam u sebe ili je uradio parodiju modernog društva gde na mnogobrojnim fotografijama ljudi slikaju sami sebe?

U svakom slučaju slike su hipnotišuće, presmešne i zastrašujuće u isto vreme, a njegovim pratiocima izgleda da nije važno ko je izvesni Vinfild jer s nestrpljenjem iščekuju novu fotografiju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA