BOLESNO: Izoperisala se da bi ličila na Pamelu Anderson (FOTO)

Devojka iz Liverpula potrošila je 20.000 funti (oko 24.000 evra) na estetske intervencije. Ona je "napumpala" grudi, ubrizgala botoks, izbelela zube, a sve sa samo jednim ciljem - da bude što vernija kopija čuvene Pamele Anderson

  • 14

Britanka Kerolin Anderson (28) potrošila je silne pare na plastične operacije kako bi ličila na Pamelu Anderson. Devojka iz Liverpula potrošila je oko 20.000 funti (oko 24.000 evra) na estetske intervencije. Ona je "napumpala" grudi, ubrizgavala je botoks, izbelela je zube, a koristi i "melanotan", sredstvo za potamljivanje kože koje nije medicinski odobreno.

Kako bi bila što vernija replika Pamele Anderson, Kerolin planira i da istetovira čuvenu bodljikavu žicu oko ruke, koja je jedan od zaštitinih znakova čuvene čuvarke plaže. Devojka iz Liverpula odlazi i u solarijume od kada ima 10 godina.

- Priznajem, navučena sam. Ali ne bih mogla da živim bez tamnijeg tena, on je deo mene. Nikad ne bih izašla iz kuće svetle puti - priča britanska Pamela, koja je zapravo profesionalni dvojnik holivudskog seks-simbola. Ona pozira na privatnim proslavama i drugim događajima u Liverpulu.

Opsednita Pamelom postala je kada je prvi put odgledala seriju "Čuvari plaže".

- Kao mala obožavala sam da gledam tu seriju. Razmišljala sam samo o tome koliko je ona lepa. Jednostavno, mislim da je ona super. Bilo koja žena može da ima plavu kosu i velike grudi, ali ona je uspela da zadrži pažnju javnosti decenijama. To je više od izgleda, ona ima harizmu i intrigira ljude. To je ono što volim kod nje i želim da budem kao ona - priča britanska Pamela.

Njena želja da iskopira svoju prezimenjakinju koštala ju je i zdravlja. Nakon operacije kojom je 2004. povećala grudi, silikoni su joj pukli tokom jednog tretmana u solarijumu. Iako je nakon tog incidenta morala da ide na čak sedam operacija kako bi "popravila štetu", Kerolin ništa nije moglo da spreči da nastavi da odlazi pod nož kako bi što više ličilna na "originalnu" Pamelu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA