Zavirite u Instagram hotel, mesto u kom svaka fotografija ispada savršeno (FOTO)

Hotel u Sidneju ohrabruje goste da fotografišu nameštaj, sobe, pejzaže i podele ih sa svojim prijateljima. Slike koje budu ocenjene kao najbolje, mogu da obezbede autoru besplatno noćenje u hotelu "1888"

  • 1

Originalan hotel "1888" u Sidneju, Australija, je dizajniran za Instagram korisnike. U njemu je svaki ugao, detalj i element hotela uređen da bi bio dostojan zaljubljenika u Instagram.

Hotel na svakom spratu ima predivan pogled i ohrabruje goste da fotografišu nameštaj, sobe, pejzaže i podele ih sa svojim prijateljima. Fotografije koje budu ocenjene kao najbolje, mogu da obezbede autoru besplatno noćenje u hotelu "1888".

Prostor je svakako impresivan. Veliki digitalni foto ram visi iznad recepcije sa pokretnim digitalnim muralima Instagram slika. Svi posetioci mogu da se fotografišu nakon što se prijave.

Pet spratova hotela, koji je nazvan u čast godine kada je Kodak lansirao prvu kutiju i kameru sa rolnama, ukrašeni su najboljim Instagram fotografijama gostiju, što znači da oni ostavljaju zaostavštinu iza sebe u ovom originalnom objektu.

Sobe se kreću od 150 evra po noći, a gosti sa više od 10.000 sledbenika mogu besplatno odsesti jednu noć. U objektu postoji besplatan bežični internet i Ajped u svakoj sobi za potrebe gostiju.

Pol Fišmen, izvršni rukovodilac "8Hotels" hotelskih preduzeća, rekao je da je hotel po ukusu modernog putnika današnjice.

- Uvek postoji jaka veza između putovanja i fotografije. Međutim, pojavom društvenih medija i Instagrama, ljudi su u mogućnosti da steknu još dodatnih iskustava- rekao je izvršni direktor.

Hotel se prvobitno koristio za skladištenje vune, a u obnavljanje zgrade je uloženo 19 miliona funti u poslednje dve godine. Luksuzni objekat ima 90 soba, uključujući i stan na krovu sa pogledom na panoramu Sidneja.

Poslednjih godina hoteli su sve više počeli da udovoljavaju korisnicima društvenih mreža, pa je tako na Majorci otvoren i Tviter hotel za ljubitelje ove vrste komunikacije.

(Telegraf.rs / Izvor:dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Hurem Sultana

    12. septembar 2013 | 22:01

    Sad bih otišla u hotel ž kategorije u Prčnju, samo da negde otputujem :-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA