SIBIRSKI MOGLI: Ne želim da živim u civilizaciji (VIDEO)

Dečak kojeg su ruski mediji prozvali "Sibirski Mogli" jer je gotovo ceo svoj život proveo u divljini izjavio je da ne želi da živi u civilizaciji sve dok gradovi budu smrdeli i društvo bude nekulturno

  • 4

Priča o mladiću starom 20 godina koji je odrastao u jednoj šumi u Sibiru, a koga su ruske vlasti nedavno pronašle, preplavila je tamošnje medije koji pišu o neobičnom životu "dečaka iz šume", "sibirskog Moglija". Prema pisanju ruskih medija, dečak, čije je ime Odžan, izjavio je da nema nameru da se vrati da živi u civilizaciji.

- Srećan sam u divljini. Želite da se preselim bliže gradu? Pre nego što to budem uradio, moramo da stvorimo kulturnije društvo i rešimo se smrada i zagađenja u gradovima - rekao je mladić, koji do prošle nedelje, osim majke i oca, nije video neko drugo ljudsko biće.

Odžanovi roditelji su pre 16 godina odlučili da žive u divljini. Mladić nije išao u školu, nikada nije primao vakcine i ceo život je proveo van civilizacije. Roditelji su ga sami obrazovali, a mladić je u divljini naučio i engleski jezik.

Nakon svih ovih godina, dečak je zatražio pomoć ljudi iz civilizacije jer su njegovi roditelji nestali u maju ove godine. Pošto se po isteku toplih dana uplašio kako će sam provesti zimu u šumi, odlučio je da zatraži pomoć u obližnjem selu.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Deksi

    13. septembar 2013 | 19:11

    Upravu si brate bolje u šumu.

  • Ševarice

    13. septembar 2013 | 20:54

    I ja sam ubeđen da mu je tamo bolje, ja ću sledeće godine da putujem u divljinu na duže vreme, sve sam već spremio.

  • Srpkinja

    16. septembar 2013 | 20:42

    Roditelji otisli u Svicu sigurno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA