MEK SVE: Napravio najveći mekdonalds sendvič na svetu (FOTO)

Amerikanac Nik Čipman napravio je obrok od 43 vrste različitih "mekdonalds" hamburgera i sličnih slanih poslastica koje je spojio štapićima za ražnjiće. Celokupan obrok ga je uz jednu "koka-kolu" koštao 141,33 dolara

  • 4

Kako bi proslavio Nacionalni dan čizburgera, fanatik za hranu Amerikanac Nik Čipman je u "Mekdonaldsu" u Viskonsinu naručio "mek sve" odnosno sva 43 sendviča koji se nalaze na meniju.

Celokupan obrok ga je uz jednu "koka-kolu" koštao 141,33 dolara (nešto više od 105 evra). Čipman, koji je inače bloger koji piše o hrani za sajt DudeFoods.com, istakao je kako mu je ova ideja već neko vreme na pameti. I ne samo što je naručio 43 različita "mekdonalds" hamburgera, već je napravio ogromnu građevinu od ovih sendviča, a kako bi ih držao na jednom mestu, morao je da upotrebi mnogo štapića za ražnjiće.

- Vidite, i ja imam listu stvari koje želim da uradim, ali se na njoj ne nalazi plivanje s ajkulama, skokovi padobranom i slične avanture koje se nalaze na većini takvih lista. Moja lista želja ima isključivo veze sa hranom. Prva stavka na listi bila je da napravim ovakvu vrstu sendviča - objasnio je Čipman.

Kako je istakao, ovaj ogromni sendvič biće mu doručak, ručak i večera za celu sledeću nedelju, a najteže mu je bilo da ne pojede nijedan dok celokupna građevina od 43 komada ne bude gotova.

Prošlog meseca Amerikanac Beu Čevasus napravio je poslasticu od 9.000 kalorija koju je nazvao "hamburger čudovište". Kako bi ga napravio, on je između ukupno 20 komada hleba stavio piletinu spremljenu na dva načina, šunku, ćuretinu, slaninu, kobasicu, običan i prženi luk, dva kuvana jajeta i pet vrsta sira.

(Telegraf .rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Kostakonkordija

    20. septembar 2013 | 13:09

    TIPIČAN AMERIČKI BOLESNIK!!!!

  • Nekonebitan

    20. septembar 2013 | 14:34

    Ubudjace mu se za nedelju dana...totalno je nebitna ova vest i taj decko koji se kurci sto je kupio sve u meku.kupujem i ja svasta pa ne slikam....glupa bicarka

  • Dude88

    20. septembar 2013 | 15:59

    Iskreno,hrana u meku mi se uopste ne svidja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA