• 13

DIRLJIVO: Sin poljupcima probudio paralizovanu majku iz kome (FOTO)

Mali Kinez je provodio svaki dan pored nepomične majke, koja se nalazila u komi, a probudio ju je njegov glas posle tri godine vegetativnog stanja

  • 13

Gao Kuianbo (2), iz Kine, mesecima je sedeo na postelji pored majke koja je bila paralizovana i u komi, žvakao joj je hranu, davao joj zalogaje i obasipao ju je poljupcima, da bi se Zang Rongksiang u maju probudila iz kome i upoznala svoje dete prvi put.
Rongksiangova nije ni znala da je bila trudna kada je doživela saobraćajnu nesreću 2010, koja ju je dovela u stanje kome.

Kada je Zang hospitalizovana posle nesreće, doktori su saopštili mužu Gao Dežinu da nosi plod deteta i da se nikada neće oporaviti. Narednih 5 meseci Gao je brinuo o svojoj ženi kod kuće, dok nije došla u stabilno stanje kada su lekari mogli da izvrše carski rez, da bi izvadili bebu iz materice. Beba Gao je nekim čudom preživeo traumu.
Foto: Yangtze Evening Post

Foto: Yangtze Evening Post


Mali dečak je provodio svaki dan pored majčine postelje. Onda, na iznenađenje doktora, majku je probudio glas sina u maju ove godine.
Zang je u početku mogla da guta hranu, ali nije mogla da žvaće. Da bi izbegli bolničku, davana joj je normalna hrana koji joj je Gao Kuianbo sažvakao i nežno stavljao iz svojih u njena usta.
Dirljiv momenat je zabeležen i kamerom, kada se Zang Rongksiang probudila iz vegetativnog stanja.
(Telegraf.rs / Izvor:dailymail.co.uk)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima