GAF: Umesto tablet računara, vodio vesti sa tabakom A4 papira u rukama (VIDEO)

Voditelj televizije Bi-Bi-Si Sajmon Mekoj je umesto tablet računara greškom uzeo paket A4 papira koji se nalazio odmah pored. Ovo nije prvi "propust" Mekoja, jer je on prošle godine zaspao u programu uživo

  • 1

Voditelji i prezenteri velikih televizijskih kuća u poslednje vreme umesto papira u rukama obično drže tablet. Međutim, greške se događaju i najboljima, pa i voditeljima televizije kao što je Bi-Bi-Si.

Sajmon Mekoj, voditelj vesti na Bi-Bi-Siju je najpre zbunio, ali i nasmejao sve gledaoce dok je najavljivao prilog. Naime, ovaj 51-godišnjak je umesto svog iPad-a u ruke uzeo paket A4 papira i tako najavio prilog u vestima koje su išle uživo.

Bi-Bi-Si je kasnije gledaocima objasnio šta se dogodilo.

- Jutros, dok se pripremao da najavi novi prilog, Sajmon Mekoj je greškom uzeo paket A4 papira koji se nalazio odmah pored iPad-a. Iako je shvatio da je pogrešio, vesti su išle uživo i jednostavno nije imao dovoljno vremena da ih zameni - kazala je portparolka ove televizije.

Međutim, ovo nije prvi put da je Mekoj doživeo "neprijatnost" pred kamerama. Prošle godine je na trenutak zadremao u toku jutarnjeg programa. Kada se pred kamerama iznenada, tokom čitanja vesti u kadru našao komentatorski par Mekoj i Martina Kroksal, njegova glava je bila na desku, a kada se iznenada pridigao, delovao je pospano.

To, naravno, nije sve, a među mnogim gafovima voditelja Bi-Bi-Sija izdvaja se onaj kada je 2007. godine novinarka Karen Boverman intervjuisala uživo čoveka za koga je verovala da je IT novinar Gaj Kjuni, da bi se nakon nekog vremena ispostavilo da preko puta nje sedi taksista Gaj Goma.

Pogledajte video-snimak:

(Telegraf / Dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA