• 0

KRVAVA KIŠA: Svemirska oluja u Indiji (VIDEO)

Crvena kiša, koja je padala dva meseca 2011. u južnoj Indiji, je možda najubedljiviji dokaz da su bića sa druge planete posetila Zemlju

  • 0

U periodu od 25. jula do 23. septembra 2011. godine, indijska država Kerala bila je natopljena bizarnom crvenom kišom, koja nije viđena nigde pre.
Džefri Luis, fizičar sa prebivalištem u Kerali, analizirao je kapljice kiše, očekujući da će čudna boja biti rezultat čestica prašine, ali to nije bio slučaj.

- Čestice prašine nemaju nepravilan oblik, kao što je u ovom slučaju. One nisu ovako transparentne - rekao je Luis.
Luis je primetio nešto drugo kada je analizirao tamno crvenu boju kapljica pod mikroskopom. Po njegovom mišljenju, čestice su bile žive i samo površinski su delovale slično krvnim ćelijama.
Zvanična izjava Centra za istraživanje Zemlje je da je krvava kiša posledica meteora koji je eksplodirao i pao na Zemlju u ovoj oblasti, nedelju dana pre prvog pljuska.
Posle zajedničkog rada Tropske botaničke bašte i Istraživačkog instituta, promenili su zvanično saopštenje da je krvava kiša ustvari bakterija spora. Istraživači iz laboratorije u Šri Lanci su pronašli nešto još šokantnije. Iako su ćelije spora replike, u njima nije nađen nijedan trag DNK.
Luis je nakon dugih analiza došao do zaključka da su se spore nalazile na meteoru, koji je eksplodirao u toj oblasti pre početka oluja.
Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima