KRVAVA KIŠA: Svemirska oluja u Indiji (VIDEO)

Crvena kiša, koja je padala dva meseca 2011. u južnoj Indiji, je možda najubedljiviji dokaz da su bića sa druge planete posetila Zemlju

  • 0

U periodu od 25. jula do 23. septembra 2011. godine, indijska država Kerala bila je natopljena bizarnom crvenom kišom, koja nije viđena nigde pre.

Džefri Luis, fizičar sa prebivalištem u Kerali, analizirao je kapljice kiše, očekujući da će čudna boja biti rezultat čestica prašine, ali to nije bio slučaj.

- Čestice prašine nemaju nepravilan oblik, kao što je u ovom slučaju. One nisu ovako transparentne - rekao je Luis.

Luis je primetio nešto drugo kada je analizirao tamno crvenu boju kapljica pod mikroskopom. Po njegovom mišljenju, čestice su bile žive i samo površinski su delovale slično krvnim ćelijama.

Zvanična izjava Centra za istraživanje Zemlje je da je krvava kiša posledica meteora koji je eksplodirao i pao na Zemlju u ovoj oblasti, nedelju dana pre prvog pljuska.

Posle zajedničkog rada Tropske botaničke bašte i Istraživačkog instituta, promenili su zvanično saopštenje da je krvava kiša ustvari bakterija spora. Istraživači iz laboratorije u Šri Lanci su pronašli nešto još šokantnije. Iako su ćelije spora replike, u njima nije nađen nijedan trag DNK.

Luis je nakon dugih analiza došao do zaključka da su se spore nalazile na meteoru, koji je eksplodirao u toj oblasti pre početka oluja.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA