Sud mu zabranio da ima devojku!

Provalnik iz Nebraske naredne tri godine ne sme da ima ozbiljnu vezu jer nema "moralni kompas"

  • 2

Džefri Hodli iz Kerola u državi Nebraska dobio je neobičnu zabranu od sudije. Prošlog decembra, on je sa saučesnikom pokušao da opljačka jednu prodavnicu auto-delova.

Iako je saučesnik odradio pljačku, a Hodli odustao u poslednjem trenutku, svejedno se našao na optuženičkoj klupi.

On je priznao krivicu, a sudija Mark Džonson izrekao mu je kaznu od 1.800 dolara i tri godine uslovne kazne za vreme kojih ne sme da "stvara značajne odnose s osobama lepšeg pola".

Ova neobična zabrana motivisana je činjenicom da je sud odlučio da Hodli (21) "nema moralni kompas", i da bi trebalo da period uslovne kazne "iskoristi da se posveti samo samome sebi".

Ukoliko prekrši taj uslov, sleduje mu 120 dana zatvora.

(Telegraf.rs / Mondo.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Dingo

    4. oktobar 2013 | 18:16

    Pa ovako nesto nema ni u romanima Alan Forda, dakle stvarno, al' bas, bas stvarno su kretencine i mentalni retardi....ovi izdanci naseljenika,lopova i secikesa novog sveta

  • M...

    5. oktobar 2013 | 13:38

    Bravo za sudiju, ovo je primer integriteta profesije i moralnosti! Covek ocigledno razume mnogo drugih stvari osim slova na papiru zakona, i ima drzavu i sistem koji mu omogucava da donese kakvu god presudu on smatra da je pravicna. Dokle god bude moralnih sudija ovakav sistem ce dobro funkcionisati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA