LJUBOMORAN: Stavio devojci katanac da ga ne bi varala

Četrdesetogodišnji Meksikanac godinama je primoravao svoju dvadesetpetogodišnju devojku da nosi katanac na farmerkama, kako bi bio siguran da mu je verna

  • 6

Dvadesetpetogodišnja devojka se požalila vlastima Verakruza, Meksiko, da satima trpi bolove, jer ne može da ide u toalet zbog katanca koji joj je zakačen za farmerke. Izjavila je da je godinama u strahu da u takvim situacijama iseče farmerke, jer se plaši reakcije svog dečka.

Policija je uhapsila četrdesetogodišnjeg Meksikanca, koji je priznao da je zaključavao svoju devojku i predao je ključeve katanca. Ubrzo je pušten iz pritvora, jer je devojka odbila da ga tuži, ali je narednog dana dao pismenu izjavu da neće više koristiti katanac kao mere predostrožnosti.

Araseli Gonzales, borac za ženska prava, smatra da je nedopustivo da vlast ovako izneveri devojku. Iako vlast tvrdi da su im ruke vezane, budući da optužbe nema, Gonzalesova se suprotstavlja ovoj odluci i insistira da se stane na put ovakvom zlostavljanju.

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA