KINA: Seljak nosio direktora na leđima da ne bi isprljao cipele

Posle objavljivanja fotografije na kojoj jedan seljak nosi direktora na leđima kako ne bi isprljao cipele ovaj funkcioner je smenjen

  • 0

Jedan kineski funkcioner smenjen je juče sa dužnosti nakon objavljivanja fotografije na kojoj ga jedan seljak nosi na leđima kako ne bi isprljao svoje skupocene cipele tokom posete poplavljenoj oblasti.

Fotografija, koja je osvanula na društvenoj mreži Sina veibo, kineskoj verziji Tvitera, prikazuje izvesnog Vanga, direktora lokalne građevinske direkcije, kako na leđima jednog seljaka prelazi preko bare.

Kako javlja agencija Sinhua, Vang je u obilazak poplavljenih naselja pošao u platnenim cipelama. Našavši se ispred omanje bare krenuo je da se izuva ali ga je tada jedan od meštana poneo na svojim leđima.

- Seljak je poneo Vanga na leđima iako je ovaj insistirao da hoda bos - navodi isti izvor, dodajući da je seljak u povratku ponovo nosio direktora preko bare.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA