Povređeni kengur zalutao u apoteku na aerodromu (VIDEO)

Zvaničnici aerodroma nisu sasvim sigurni kako je kengur uspeo da uđe na terminal, ali je životinja, koju je prethodno na obližnjoj raskrsnici udario automobil i koja je krvarila, uspela da nađe put do apoteke

  • 0

Putnici koji su se danas zadesili na aerodromu u Melburnu potpuno su se zbunili kada se u apoteci na terminalu za domaće letove pojavio jedan povređeni kengur.

Zvaničnici aerodroma nisu sasvim sigurni kako je kengur uspeo da uđe na terminal, ali je životinja, koju je prethodno na obližnjoj raskrsnici udario automobil i koja je krvarila, uspela da nađe put do apoteke.

Prodavci, zaposleni u avio-kompaniji "Kvantas" i pripadnici federalne policije zadržali su kengura u radnji na nekoliko sati dok nisu stigli službenici za zaštitu divljih životinja, koji su ga odveli u veterinarsku stanicu, javio je AP.

Ovo nije prvi slučaj da jedan kengur ušeta na aerodrom u Melburnu - prošle godine je jedna od ovih životinja pronađena kako skakuće u garaži.

Pogledajte video-snimak: 

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA