Našla majku sa 57. godina, saznala da je svaki dan išla s njom u školu

Kerol Dejvis, tada devojčica koju je usvojila druga porodica, tražila je svoju biološku majku i uspela je u tome u svojoj 57. godini. Nije ni sanjala da je to upravo ona kondukterka koja ju je ponekad vukla za uši kada bi se nepristojno ponašala u autobusu

  • 2

Gledajući svakodnevno dečija lica u školskom autobusu, u kome je radila kao kondukter, Freda Pajkering se pitala šta se dešava sa njenim detetom koje je dala na usvajanje. Nije mogla ni da pretpostavi da se godinama vozi u tom autobusu sa svojom ćerkom.

Kerol Dejvis, tada devojčica koju je usvojila druga porodica, tražila je svoju biološku majku i uspela je u tome u svojoj 57. godini. Nije ni sanjala da je to upravo ona kondukterka koja ju je ponekad vukla za uši kada bi se nepristojno ponašala u autobusu.

Freda je sa 19. godina ostala u drugom stanju sa hrvatskim emigrantom, koji se kasnije oženio drugom devojkom. Nije čak ni znala da je trudna, sve do trenutka dok se nije porodila kod kuće, u Zapadnom Jorkširu. Želela je da zadrži bebu, ali se od neudate tinejdžerke 1948. godine ipak očekivalo nešto drugo i devojčica je data na usvajanje. Kasnije se udala za vozača autobusa kojim se i mala Kerol vozila svaki dan, ali nikada nisu imali decu.

Pismo od Kerol stiglo je 2005. godine, kada je već bila udovica i mislila da je sama na svetu.

- Pre nego što počnete sa čitanjem, predlažem da skuvate sebi čaj i sednete u najudobniju fotelju, započela je Kerol svoje pismo.

Iako su živele odvojeno 57 godina, majka i ćerka sada pokušavaju da nadoknade izgubljeno vreme.

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail.co.uk)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • srbijanka

    21. oktobar 2013 | 14:38

    strasno

  • Nina 87

    21. oktobar 2013 | 23:33

    To je nemoguce da se nadoknadi...toliko bitnih trenutaka bez majke i sad kad je i sama baba ima biolosku majku...samo da joj bude zao kad umre.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA