ZBOG STEROIDA: Postala muškarac s malim penisom (FOTO)

Kendis Armstrong (28) je zbog steroida izgubila sve ženske atribute, ali je zato dobila velike mišiće, maljave grudi, dubok glas i mali penis

  • 0

Preterana upotreba steroida, osim rasta mišića, može da dovede i do drugih promena na telu, od povećane maljavosti do oštećenja jetre. Kendis Armstrong (28), nekadašnju londonsku konobaricu nežne plave kose, steroidi su pretvorili u "muškarca" − mišićavu brinetu maljavih grudi i leđa, kojoj je čak i klitoris toliko natekao, da je izgledao kao mali penis.

Kada je počela sa konzumiranjem steroida, nije imala nameru da izazove ovakve posledice, ali sada je kasno da odustane. Kendis misli da bi joj to donelo više štete nego koristi, jer bi izgubila samo mišiće, ali ne i dubok glas i dlake na licu. Za to bi morala da se podvgne raznim operacijama i procedurama, baš kao da je muškarac koji želi da promeni pol.

Kad je već takva situacija i nema nazad, Kendis je odlučila da ne žali za prošlošću, već da nastavi svoj život i uzme najbolje od njega. I tako je oduvek želela da se oblači kao transvestit, što sada i radi.

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail.co.uk)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA