DIM OD 500.000 FUNTI: Ruski milijarder kupio dijamantsku muštiklu devojci

Novac nije bio problem, te je britanska kompanija po narudžbini napravila do sad naskuplju elektronsku cigaretu u svetu, a sve po želji naftnog tajkuna

  • 2

Neimenovani ruski naftni tajkun je platio više od 500.000 funti za elektronsku cigaretu, kako bi podstakao svoju devojku da prestane da puši.

Sprava, kao električna cigareta, prekrivena je dijamantima i ima 46.000 funti vredne delova koji šljašte. Takođe je ukrašena sa 46 žutih Svarovski kristala, a na predelu na kom držite cigaretu nalazi se stakleni deo sa dugmetom od 24-karatnog zlata.

Dečko se nada da njegova voljena neće pomešati napravu sa pravim cigaretama i baciti je nakon što završi sa pušenjem.

- Rekli su nam samo da novac nije problem u ovom projektu - naveo je Entoni Miksajdes, iz kompanije koja je dizajnirala e-cigaretu.

Miksajdes je naveo da su, kada je odobren projekat, tražili najfinije dijamante, žute kristale, staklo i zlato koji su bili na raspolaganju.

- Bilo je potrebno više od četiri meseca da se dizajnira, ali je ovo bez sumnje najbolja cigareta koju smo ikad proizveli - završio je priču Miksajdes.

(Telegraf.rs / Izvor: metro.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA