PROMAŠILA KREVET: Prve bračne noći spavala sa deverom!

Kada se posle prve bračne noći probudila pored devera mlada je digla uzbunu i optužila ga za silovanje ali je oslobođen optužbe jer je ustanovljeno da je spavala svojevoljno i da je to samo njena greška

  • 16

Mlada i njen novopečeni suprug  optužili su devera za silovanje, međutim sud je zaključio da on zapravo nije počinio krivično delo jer je samo uzeo ono što mu se nudilo.

Devojka koju su mediji u Kini predstavili kao Huang, navodno je zabunom svoju prvu bračnu noć provela sa rođenim bratom svoga muža, a onda je ovog  'crnogorskog kuma ' tužila zbog silovanja, prenosi Shanghai News.

Huang  je na sudu ispričala kako je u gluvo doba noći ustala jer je morala da obavi nuždu, i da je po povratku promašila sobu jer je bio mrkli mrak pa ništa nije videla.

Kada se vratila u krevet, počela je da ljubi devera Ruana za koga je mislila da je njen muž. On se trgao iz sna i prihvatio ne buneći se. Da je spavala sa pogrešnim muškarcem shvatila je tek ujutro kada se probudila pored devera. Počela je da vrišti i diže na noge porodicu i goste koji su prenoćili u vikendici u kojoj je održano venčanje.

Huang je od devera prvo tražila odštetu u iznosu od 2.500 evra, a kada je ovaj odbio to platiti,presavila je tabak i tužila ga.

Na njegovu sreću, oslobođen je optužbe da ju je silovao jer je utvrđeno da je s njim spavala svojom voljom.

(Telegraf.rs / Izvor: 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Komsija

    25. oktobar 2013 | 22:01

    Jbg i meni su svi kinezi isti pa ih ne razlikujem, mozda i mlada ima isti problem

  • rale

    25. oktobar 2013 | 21:05

    20 tisuća??? Alo bre pa ovo je Srbija

  • Maki

    25. oktobar 2013 | 20:56

    A nije joj palo na pamet da upali svetlo :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA