IZ OPKLADE: Muškarac ugradio silikonske sise pre 17 godina i neće da ih izvadi (VIDEO)

Brajan Zembic iz Las Vegasa ugradio silikonske grudi, kladivši se u 100.000 dolara sa drugarom da neće izdržati sa njima ni godinu dana. Sada, 17 godina kasnije kaže da se ne kaje i da ima samo problema da pronađe grudnjake

  • 4

Jedna od najbizarnijih opklada na svetu je ona koju je dobio muškarac iz Las Vegasa, kada je pre 17 godina ugradio silikonske grudi i do danas ih nije skinuo.

Silikonske grudi Brajana Zembica rezultat su glupe opklade, ali on ih je zavoleo i ne želi da ih ukloni. Zembic, koji je mađioničar i kockar iz Las Vegasa, 1996. godine ugradio je silikonski implantat nakon što se sa prijateljem kladio u sto hiljada dolara da neće izdržati sa njima ni godinu dana.

- To je normalan deo mog života, kako god da se nekome činilo bolesno meni je to normalno- rekao je Zembic.

Brajansvake godine dobija bonus od deset hiljada dolara zbog toga što odbija da ukloni, ali suočen je i sa problemima kroz koje prolaze mnoge žene, ne može naći pravi grudnjak.

- Ne želim da previše vise, jer onda izgledaju odvratno. Moje poprsije bi izgledalo kao mokre čarape kada bi izvadio implantate - dodaje Zembic.

On ističe da na  ljubavnom planu nema nikakvih problema zbog silikonskih grudi, zaključujući da je i njegova ćerka (13) ponosna je na svog oca jer te njegove grudi "plaćaju račune u kući".

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor:sabotagetimes.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Hurem Sultana

    9. novembar 2013 | 14:45

    Biće da postoji još neki razlog osim opklade, za tu ugradnju, obzirom da je njemu to normalno! :-)

  • Kamancha

    9. novembar 2013 | 16:57

    Najjaci... To se zove zarada na budalastinu. Hahaha...

  • Duska

    12. novembar 2013 | 19:45

    Sljedeci put neka za opkladu ugradi sebi mozak

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA