Rasista u TV emisiji saznao da ima crnačke krvi (VIDEO)

Krega Koba, koji se deklariše kao borac za razvijanje rasne svesti, tokom gostovanja na emisiji u kojoj je pričao o stvaranju bele enklave voditeljka je iznenadila kada je pročitala DNK analize koje govore da ima 14 odsto afričke krvi

  • 3

Kreg Kob (62), čovek koj sprovodi svoj projekat "čišćenja" Severne Dakote od crnaca i stvaranja "bele enklave", tokom gostovanja u TV emisiji saznao je da ima 14 odsto afričke krvi.

Naime, voditeljka emisije "Triša šou" ima ustaljeni princip po kome svi njeni gosti pre emisije rade DNK analizu. Kob, koji potencira na razvijanju rasne sveti, rezultate svoje analize je čuo prvi put kada ih je voditeljka programa javno pročitala pred publikom i kamerama.

Njegova reakcija na ovo saopštenje je bila izražena poricanjem i sumnjom u validnost analiza, uz objašnjenje da se ulje i voda ne mogu pomešati. Da neprijatnost bude još veća, u publici je zavladalo opšte oduševljenje i smeh.

Nakon gostovanja Kob je izjavio da je pristao na DNK analizu, ali nije računao na to da je poenta ove procedure da ismeva i ponizi goste i dodao da je ovde zapravo reč o sredstvu za podizanje multikulturalizma.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail.co.uk)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Chipiwau

    12. novembar 2013 | 18:12

    Kolko je luda ova bakica u crvenom!:-)

  • kari

    13. novembar 2013 | 01:01

    Saban! On mu dodje kao ovi nasi tzv. bosnjaci. Pljujе na krv svoju i pretke. Eto nismo jedini takvi u svetu.

  • Goranac

    14. novembar 2013 | 02:10

    Hahaha Biser pre zinuo trebo da se pita ko mu j... Mater eto sramote sad...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA