Majka terala sina da pije benzin, pa ga zapalila (VIDEO)

Zbog svađe sa mužem oko novca, Kineskinja Šen Dan spalila je rođeno dete. Dečak je zadobio opekotine na 35 odsto kože, najviše u predelu glave

  • 6

Monstruozan zločin! Kineskinja Šen Dan (40) naterala je svog četvorogodišnjeg sina da popije benzin, a zatim ga je zapalila! Ona je užasan zločin počinila zbog toga što je njen suprug Žank Kvišeng (48) nije poštovao.

Stravična tragedija dogodila se u mestu Žinhua u istočnoj Kini. Šen je zapalila i svog muža koji je pokušao da spase dečaka, ali nije uspeo, već je i sam zadobio povrede.

Uprkos opekotinama, on je odneo sina u bolnicu. Lekari kažu da je dečak zadobio opekotine na 35 odsto kože, najviše u predelu glave. Dečak je trenutno na intenzinvoj nezi, a prema navodima lekara, čak iako bude preživeo, neće moći da govori i najverovatnije će ostati slep.

Majka i otac su, takođe, zadobili opekotine i trenutno se nalaze u bolnici. Prema navodima kineskih medija, žena koja je spalila sina i ranije je bila problematična.

- Jednostavno ne mogu da razumem. Svađali smo se zbog novca i ona je bila toliko besna i ljuta. Htela je da me povredi gde me najviše boli, a to je naš sin. Znala je da je on nabitniji u mom životu. Razvešću se od nje i nadam se da je nikada više neću videti - rekao je vidno potreseni otac.

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Xena

    13. novembar 2013 | 14:07

    Kuda ide ovaj svijet..

  • Aja

    13. novembar 2013 | 14:46

    MONSTRUM KAKO MOZE SAMO SE TO PITAM

  • .....

    13. novembar 2013 | 23:04

    Zašto ovakve budale uopšte imaju decu??Vratiti joj istom merom.Jadno,nedužno dete..Ona u koju je najviše imalo poverenja,i koju je najviše voleo,nanela mu je najveće zlo.Doživotni zatvor za monstruma,samica po mogućnosti.Užas.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA