UHVAĆENI NA DELU: Fejsbuk stranica sa slikama seksa na javnom mestu (FOTO)

Stranica obiluje lascivnim fotografijama parova koji su uhvaćeni usred seksa na javnom mestu, u momentima kad nisu ni sanjali da ih neko vidi

  • 1

Fejsbuk strana "Uhvaćeni na delu" dvadesetak sati nakon osnivanja prikupila je više od 100.000 lajkova. A razlog za popularnost leži u tome što strana prikuplja kadrove seksualnih odnosa izdvojene sa snimaka kamera prikačenih na Gugl automobile, koji snimaju ulice gradova širom sveta.

Stranica obiluje lascivnim fotografijama parova koji su uhvaćeni usred seksa na javnom mestu, u momentima kad nisu ni sanjali da ih neko vidi. Međutim, "budno oko" Guglovog vozila zabeležilo je vođenje ljubavi na najneobičnijim lokacijama.

Koitus na crkvenom tornju, na haubi automobila, na plaži, u telefonskoj govornici ili na vrhu mosta su neke od situacija u kojima su parovi uhvaćeni. I dok upravo ti snimci zabavljaju jako veliki broj ljudi širom celog sveta, nemoguće je ne zapitati se da li se zbog njih u ovom trenutku neko i razvodi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Skarlet

    17. februar 2014 | 11:14

    Neka se razvodi i treba tako...kada su hrabri da varaju neka snose posledice svojih postupaka...Brinete da li se neko razvodi?!Kako bi bilo da ste napisali koliko je zena ili muskaraca npr povredjeno saznanjem da ih muz ili zena varaju?Sve se kad tad sazna,bas mi je drago sto su snimljeni...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA