POREMEĆEN: Go masturbirao i valjao se po kravljoj balegi

Dejvid Truskot, čovek kog seksualno uzbuđuju balege, postaje nasilan kada ga neko prekine dok uživa u svom fetišu, pa je zbog svojih naglih reakcija i pretnji uhapšen

  • 4

Dejvid Truskot (44) iz Velike Britanije je do sada odslužio tri kazne u zatvoru zbog svog fetiša. Njega seksualno uzbuđuju balege zbog kojih je više puta dolazio u konflikt sa vlasnicima krava koji su pokušavali da golog čoveka izbace sa svog imanja, jer onaniše valjajući se u izmetima.

Sud se upoznao sa Truskotom 2004, kada je prvi put priznao svoj fetiš. Međutim, nikada nije bivao hapšen zbog fetiša, već zbog nasilnog ponašanja prema ljudima koji ga prekinu u intimnim trenucima sa balegama.

Klajv Ros, zemljoradnik koji se usudio da se suprotstavi, na kraju je gasio požar koji je podmetnuo iziritirani Truskot. Drugom farmeru i njegovoj porodici je uputio ozbiljne pretnje smrću.

Truskot je autističan i trenutno se nalazi u bolnici za mentalno obolele, ali je sud nakon lekarskog izveštaja odlučio da optuženog prebaci u zatvor, odakle će do sledeće godine čekati presudu.

(Telegraf.rs / Izvor: Huffingtonpost.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • boris

    14. novembar 2013 | 16:28

    Pa zašto ga prekidaju, dušmani???

  • Sladjana

    14. novembar 2013 | 16:28

    Xaxa likcina joj boze kakvih mozgova ima

  • Bojan milenkovic

    18. novembar 2013 | 10:39

    Bolje je da radi to, nego da jurca decu, Uzivaj bre, i svaka ti govno dala

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA