Upoznali se na internetu i krenuli na put oko sveta bez prtljaga!

Klara i Džef su se upoznali preko interneta i šest nedelja kasnije odlučili da zajedno krenu na put bez prtljaga, koji su započeli u Istanbulu i završili u Londonu

  • 2

Klara je pisac, a Džef je profesor. Oni su se upoznali na jednom od onlajn sajtova za traženje partnera, "Ok Kupid". Nakon par nedelja ćaskanja Džef joj je pisao o svojim putovanjima i pozvao je da mu se pridruži na sledećem. Ali ovaj predlog je bio prilično uznemirujući i Klara je bila nepoverljiva, jer je ideja bila da se na putovanje koje će trajati 21 dan krene bez prtljaga, samo sa neophodnim stvarima koje mogu stati u tašnu.

S jedne strane Klari je bilo vrlo primamljivo da putuje iz države u državu bez opterećenja koji se zove kofer, a s druge strane treba provesti svaki dan u jednoj istoj odeći. Ali znatiželja je pobedila i "pakovanje" je počelo.

Plan je bio da plana nema, osim prve kupljene avionske karte za Istanbul, odakle je krenula avantura. Sa sobom su poneli pasoš, novac, mobilni telefon, punjač, četkicu za zube i još par sitnica koje su mogle da stanu u ručnu tašnu.

Kako nije bilo prtljaga, kretanje je bilo vrlo jednostavno. Samo bi se ujutru probudili, otvorili mapu, pokazali prstom na sledeću destinaciju i krenuli ka njoj.

Za 21 dan uspeli su da obiđu 8 zemalja, a njihovo poslednje odredište bio je London.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor:OkCupid)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA