ODBILA PROSIDBU: Bivši joj traži 140.000 evra koje je uložio u nju (VIDEO)

Brus Dasting (65) ispostavio je račun svojoj prijateljici Meri Lakombe (42) nakon što je odbila da se uda za njega, jer je po njegovoj računici upravo ovoliko novca potrošio na nju

  • 1

Meri Lakombe (42), samohrana majka iz Melburna, odbila je prosidbu od dobro situiranog starijeg prijatelja Brusa Dastinga (65), nakon čega joj je on ispostavio račun u iznosu od 140.000 evra za sve što je do sad potrošio na nju.

Lakombe tvrdi da se među njima nikada nije razvila romantična veza, ali se Dasting ne bi složio s tim, tvrdeći da joj je plaćao šoping, časove zumbe, rođendanske proslave za nju i njeno dete, posete zubaru, pa čak i plastične operacije.

Upoznali su se pre četiri godine kada je Dasting krenuo na časove plesa kod Lakombe. Postali su veoma bliski prijatelji, nakon čega ju je on izvodio na večere i vrlo često je posećivao kod kuće. Njihov odnos je otišao u sunovrat onog trenutka kada je Dasting svoju prijateljicu zaprosio, pa je zbog odbijanja osetio da je zapravo iskorišćen i onda joj je ispostavio sve račune - svaki dinar koji je ikada potrošio na nju.

Sačuvao je sve račune, jer je većina novca zapravo bila zajam koji je Lakombe tražila od njega, iako ona poriče da joj je platio plastične operacije. Takođe, tvrdi da je novac koji mu je vraćala Dasting trošio na poklone koje mu nikad nije tražila, i dodaje da je radila kao njegova sekretarica četiri godine i nikada nije dobila ni dinara za taj posao.

Kako bilo, Dasting je iz cele priča izašao veoma povređen i verovatno nikada više neće plesati.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA