BOLESNO LJUBOMORNA: Svakodnevno stavlja muža na detektor laži!

Debi Vud pati od sindroma Otelo, koji se kod obolelih manifestuje kroz paranoju da ih partneri varaju, pa zbog toga tera muža na detektor svaki put kada izađe iz kuće, pa makar i na 15 minuta

  • 17

Debi Vud (42), žena koja svog muža primorava da putem detektora laži dokaže da je nije prevario svaki put kada je bio van kuće, boluje od paranoje koja se u njenom slučaju manifestuje kroz ljubomoru.

Svom partneru Stivu Vudu (30) po nekoliko puta dnevno proverava mobilni telefon, mejlove i izvode iz banke, samo da bi se uverila da joj je veran. Još na početku njihove veze 2011. godine, zabranila mu je da gleda televizijski program na kome su druge žene. A sada, čak i kada izađe do prodavnice na 15 minuta, mora detektorom laži da proveri da li je očijukao sa prodavačicom.

Debi smatra da kada si u vezi sa nekim, ne treba da gledaš u druge. Doktori su joj dijagnostikovali sindrom Otelo. Ljudi sa ovom dijagnozom paranoišu da su im partneri neverni, iako za to nemaju nikakav dokaz. Iz prethodne veze je izašla sasvim slomljena. Nakon deset godina provedenih u SAD, vratila se u London jer joj se okončala trogodišnja veza.

Stiva i Debi upoznao je njihov zajednički prijatelj preko Fejsbuka, što je i navelo Debi da se vrati u London. Već je počela da sumnja u svoje ponašanje, ali je srećom otkrila da to nije njeno normalno stanje, već oboljenje i sama svest o tome je ublažila njen očaj zbog svog stanja.

Stiv priznaje da nije lako živeti pod pritiskom i da se zbog toga dešava da je vrlo nervozan kad treba da ide na detekor, pa mu srce jače lupa i rezultati ne budu sasvim uverljivi. Ipak, kada se sve sabere, on smatra da su njih dvoje srodne duše i da je njihov zajednički život vredan ovoga.

(Telegraf.rs / Izvor:Dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA