Zavirite u nov luksuzni hotel u Dubaiju (FOTO)

Hotel je smešten u mondenskom delu grada i "leži" na dva jezera, a poseban užitak pruža pogled na Dubai Marinu i na najčuvenije građevine na svetu. Poseduje sve što bi jedan luksuzan odmor trebalo da sadrži, čak i za one najizbirljivije

  • 2

Ekskluzivan Movenpik hotel Džumeira Lejk Tauers sa pet zvezdica otvoren je u najmodernijem gradu Persijskog zaliva Dubaiju.

Džumeira Lejk Tauers raspolaže velikim veštačkim jezerom i nalazi se u Dubai Marini, delu grada koji se najbrže razvija. U ovom kraju radi i živi oko 50. 000 ljudi, dok ga 6.500 firmi koristi kao poslovnu bazu.

Savršeno pozicioniran hotel se sastoji od 168 soba, među kojima možete naći elegantne superior i deluks odaje za najizbirljivije, kao i premium sobe i apartmane koje su odličan izbor kako za one koji poslom posećuju ovaj hotel, tako i za one koje dolaze da bi uživali u odmoru.

Pogled na Dubai Marinu poseban je kuriozitet ovog hotela, a blizina čuvene Palme Džumeira i najviše zgrade Budž Kalifa sigurno je nešto zbog čega ćete želeti da odsednete u ovom hotelu.

Džumeira Lejk Tauers poseduje tri sale za ručavanje i zabavu. Bar i kuhinja služe pića i hranu od ručka do ranih jutarnjih časova trudeći se da ugode i gostima koji se vraćaju iz večernjeg izlaska.

Hotel sadrži spa centar sa sedam soba i sa terapeutima koji će se potruditi da svakom gostu omoguće potpuno uživanje.

- Cilj nam je da se gosti u našem hotelu osećaju opušteno u prijatnoj atmosferi koja se uklapa s okolinom - rekao je Hajden Egton, generalni menadžer.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA