Pozvao je Satana, ona mu uzvratila poziv! (VIDEO)

- Preplašila sam se. Bila sam tako sanjiva i umorna, ali kad sam videla broj, baš sam se uplašila - priča Amerikanka Džen Vest. Kao da sam poziv nije bio dovoljan, nakon njega je Džen dobila 48 SMS poruka s različitih brojeva, ali u svakoj je bila jedna jedina reč - Satana

  • 3

Đavolja posla. Amerikanka iz Kolorada Džen Vest dobila je telefonski poziv i 48 SMS poruka od Satane! Nečastivi ju je pozvao dok je ona dojila sina. Pošto nije mogla odmah da se javi, Džen je ostala u šoku kada je videla da ima propušteni poziv sa broja 11-666-666-0666.

- Preplašila sam se. Bila sam tako sanjiva i umorna, ali kada sam videla broj, baš sam se uplašila - priča Amerikanka. Kao da sam poziv nije bio dovoljan, nakon njega je Džen dobila 48 SMS poruka sa različitih brojeva, ali u svakoj je bila jedna jedina reč - Satana.

- Prestrašila sam se. Te noći nisam spavala. Molila sam se i nadala da se ništa neće dogoditi - kaže Vestova.

Cela bizarna priča dobila je svoj epilog sutradan kada je Džen okrenula Satanin broj. Ispostavilo se da je reč o gruboj šali jer je dobila poruku da broj koji je zvala nije više u upotrebi. Takođe, niti jedan broj od 48 sa kojih je dobila SMS poruke nije u upotrebi.

Nadležni smatraju da je verovatno reč o dobro organizovanoj crnoj šali jer je Džen pokretala svoj biznis i podelila je veliki broj flajera sa svojim brojem telefona.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: Metro.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Lolz

    25. novembar 2013 | 22:24

    To sto brojevi vise nisu u funkciji cini stvar samo vise jezivim a ne olaksavajucim x)

  • Anonboy

    26. novembar 2013 | 02:21

    Prosti Amerikanci. Nikad nisu culi za sajtove sa kojih mogu besplatno da se salju poruke(sa broja "po zelji"). Nego drame po javnosti kako bi prikrili neke bitne stvari.

  • lol

    26. novembar 2013 | 02:56

    Kada saljete preko web api servisa placenih (kao sto ja koristim u projektima) mozete napisati koja slova odnosno brojevi da se pojave primaocu. Tako mozete i poslati npr. poruku nekome od Telenora, MTS-a i sl. Veoma jednostavno. Isto se moze primeniti za pozive.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA