Pogledajte kako kit eksplodira u deliće (FOTO) (VIDEO)

Ribar sa Farskih Ostrva hteo je da raspori životinju koja se nasukala i uginula i takva je predstavljala opasnost po okolinu. Međutim, kada je zario nož u telo kita, usledila je strahovita eksplozija i utroba je, praćena litrima krvi, bukvalno izletela van

  • 3

Strahota. Utroba najveće životinje na svetu - kita, bukvalno je eksplodirala nakon što je lokalni ribar sa Farskih Ostrva pokušao da je raspori nožem. Čovek je pokušao da raspori kita koji je već bio mrtav, jer se nasukao na obalu, pošto se smatralo da uginula životinja predstavlja opasnost po zdravlje.

Kada je ribar zario nož u njega, utroba uginule životinje je eksplodirala. Ribar je uspeo da utekne u poslednji čas i da tako izbegne da bude okupan krvlju i iznutricama kita.

Prema rečima stručnjaka, ovakav slučaj nije neobičan na Farskim Ostrvima jer se i ranije dešavalo da ribari pri pokušaju da raspore uginule životinje naiđu na takozvani "gasni džep" u utrobi. Kada se taj džep probuši, sledi eksplozija.

Led, vetar i kitovi koji eksplodiraju, odnosno samo jedan "običan" dan na Farskim Ostrvima.

Pogledajte video-snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA