OSVETA: Ljut podstanar gazdi polupao stan čekićem (VIDEO)

Demonstrirao je svoj bes razbijanjem kupatila, pa i ostatkom stana, a sve to uz zvuke Betovenove "Ode radosti"

  • 2

Francuz Klement Kripa ljut na svog stanodavca ostvario je, kako kaže, snove svih podstanara i odlučio da se sa vlasnikom stana obračuna čekićem. Sve je zabeležio kamerom i snimak postavio na Jutjubu i tako ubrzo postao nova zvezda interneta.

Naime, Kripu je razljutilo to što od stanodavca nije mogao da dobije depozit nazad, pa je odlučio da uzme stvari u svoje ruke, odnosno čekić.

Prvo je objasnio šta radi, govoreći da će "ostvariti snove svih podstanara koji imaju loše stanodavce", i dodao da ovo radi jer nikako nije mogao da stupi u kontakt sa vlasnikom stana. Zvao ga je telefonom, slao mejlove i preporučenu poštu, ali bez uspeha. Nakon toga, svoj bes je iskalio razbijanjem kupatila, pa i ostatka stana, a sve to uz zvuke Betovenove "Ode radosti".

Njegov snimak je u kratkom roku postao vrlo popularan, pa se brzo pojavila i sumnja u njegovu autentičnost. Komentatori ne veruju da je priča stvarna jer, kako navode, stanodavac podstanaru vraća depozit u trenutku predaje ključeva. Pa ako je ovaj mladić obavio taj sastanak, nije više mogao ući u svoj stari stan, osim, naravno, ako je napravio duplikate.

Bilo da je video insceniran ili ne, neosporno je da je mnogo podstanara zamišljalo upravo ovu scenu u momentima kad ih gazda iznervira.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: gentside.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Vladimir ns

    29. novembar 2013 | 22:42

    Podstanari u Srbiji su velika stoka, ali ovog bih vrlo rado prebio.

  • Mihailo

    24. februar 2014 | 03:56

    Ja sam podstanar i nisam za ovakvo rešavanje podstanarskih muka. Sto se tice komentara gosp.Vladimira, moglo bi se reći da i "nas" i "vas" ima svakakvih,mogli bi o tome do beskraja. Nismo mi robovi niti vi Crveni krst. Interes je u pitanju. A sada iskreno,čiji je interes veći? Neću generalizovati ali ću svima poželeti sopstveni stan. Čini mi se da tada neće biti "stoke".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA