Doktor hteo da poljubi bolesog starca, ovaj mu odgrizao pola jezika

Doktor Kenet Šin (52) pokušao je da poljubi starca obolelog od Parkinsonove bolesti i demencije. Pacijent, koji je u međuvremenu i preminuo, odrgizao je u samoodbrani "dobar deo" jezika doktoru

  • 1

Bivši doktor iz Amerike Kenet Šin (52) pokušao je tokom pregleda da poljubi svog pacijenta Džona Šafera (77) koji mu je tom prilikom odgrizao jezik.

Doktor iz Virdžinije je uhapšen, a narednog meseca ga očekuje suđenje. Prema rečima policajaca, pacijent, koji je u međuvremenu i preminuo, odrgizao je "dobar deo" jezika doktoru.

Nakon incidenta koji se dogodio u avgustu prošle godine, doktor Šin je tvrdio da ga je Šafer, koji je bolovao od Parkinsonove bolesti i demencije napao.

Međutim, istragom je utvrđeno šta se zapravo dogodilo. Policija je zaključila da nije bilo moguće da Šafer napadne doktora jer je bio imobilisan.

Epilog ovog bizarnog incidenta desiće se narednog meseca kada će pred sudom u Virdžiniji doktoru Šinu biti izrečena presuda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA