ŠTA JE PROGUTAO: Piton proždrao čoveka?

Misteriozna zmija pokrenula je burne reakcije koje su se proširile na ceo svet i jedna fotografija se pretvorila u globalnu debatu šta je piton pojeo i gde

  • 9

Ovo je fotografija koja je izazvala veliku debatu na internetu. Nakon što se pojavila na društvenim mrežama, krenula su nagađanja da li je mesto događaja Azija, Afrika ili Amerika. Ipak, glavna diskusija je bila na temu obroka koji se ocrtava u telu pitona. Generalni zaključak je da to mora biti čovek.

Jedan sajt je objavio informaciju da je fotografija nastala u Indiji, gde je zmija progutala pijanog čoveka dok je spavao. Druga verzija je da se u utrobi nalazi žena iz Južne Afrike. I kao da su zemlje počele da se utrkuju oko toga gde je pronađen ovaj piton, pa ga svojataju i Džakarta i Guajana.

I naravno da su se diskusiji, koja je dobila dimenzije svetskih razmera, priključili i skeptici koji tvrde da je fotografija lažna. Međutim, šta god da je istina ne možemo zaobići činjenicu da jednom od najsmrtonosnijih stvorenja na svetu ne bi bio prvi put da se posluži ljudskim obrokom.

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail.co.uk)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Nesa

    29. novembar 2013 | 21:27

    Pa nek je otvore da vide sta je progutala

  • Dejan_1986

    29. novembar 2013 | 23:11

    Ma to je izgleda Indira Radić nekoga proždrnula...

  • milan

    29. novembar 2013 | 21:51

    covek nije sigurno jer ga zmija nemoze progutati zbog ramena to je vec sto puta dokazano.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA