• 4

Učiteljica napravila piramidu od đaka i popela se na njih (FOTO)

Fotografije vaspitačice koja se nalazi na vrhu pitamide sačinjene od dece, izazvala je veliki i bes i zabrinutost kod roditelja

  • 4

Fotografije iz obdaništa, koje se nalazi u Mestu Čangša na jugu Kine, gde se vidi kako vaspitačica nasmejano pozira, praveći špagu na vrhu konstrukcije koju čine deca i strunjače, šokirale su roditelje kada se su se pojavile na društvenim mrežama.
Roditeljima nije jasno kakvu svrhu ima ova igra i o čemu je tačno reč, ali su pokazali veliku zabrinutost za bezbednost dece. Školski zvaničnici su, naime, objasnili da "hamburger" igra slaganja ima za cilj da unapredi dečiju volju, upornost i timski rad.


Roditeljima je takođe objašnjeno da igra ima svoje mere bezbednosti. Ipak, njihova bezbrižnost je uzdrmana informacijom da, koliko god ravnomerno postavljali strunjače i raspoređivali težinu dece, ipak postoji opasnost od gušenja za decu koja se nalaze na dnu piramide.
(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima